Jdi na obsah Jdi na menu

Pravidla

27. 5. 2021

Vklad - 200,- Kč. Výše výhry pro fantasy Hyundai - 1.místo - 2200 Kč , 2.místo - 800 Kč , 3. místo - 400 Kč !!!

Každý si vytvoří svůj tým ve kterém si zvolí danou sestavu  dle svého uvážení z následující nabídky: 5-4-1 , 5-3-2 , 4-4-2 , 4-5-1 , 4-3-3 , 3-5-2 , 3-4-3 . Vyplněný formulář s vkladem 200,-  musíte odevzdat nejpozději do středy 9.6.2021 do 14 hodin. Formulář bude k dostání u Marcela Bednáře, kterému také vyplněný zpátky odevzdáte. Soupisky, které budou porušovat podmínky pro obsazení týmů, nebudou akceptovány a nebude již možnost je změnit, tudíž se taky nebudete moci zúčastnit soutěže.

Podmínky pro obsazení týmů:

Sestavujete jednu soupisku na celé Mistrovství Evropy, jestliže se nějaký hráč zraní, nebudete si ho moci vyměnit, bylo by složité poté dodržet regulérnost soutěže. Soupiska musí obsahovat maximálně jednoho hráče z každé země ovšem musí obsahovat jednoho brankaře a počet hráčů dle vámi zvoleného rozestavení . Soupiska NEMUSÍ obsahovat českého hráče !!! Hráči budou na soupisce vedení dle umístění na oficiálních nominacích a dle toho budou také bodově hodnocení. Na soupisce si také musíte zvolit kapitána, ten vždy bude získávat dvojnásobný počet bodů. Veškeré informace lze sledovat na www.mefanstasyfotbal.estranky.cz

Systém bodování:

Každý hráč bude získávat během daného zápasu body podle níže vypsaných kritérií.Všechny tyto kritéria se budou kontrolovat podle oficiální stránky Mistrovství Evropy!!https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/ .

Všichni hráči :

Nastoupil do utkaní a odchytal 70+ /1-69 min.  = 2 body /1 bod

V případě , že hráč nenastoupí do utkaní a to znamená do hry , třeba jen  na 1 minutu , tak má 0 bodu !!!  Lavička neznamená , že hráč zasáhl do hry !!!

Proměněná penalta/neproměněná penalta = 2/-2  body , toto kritérium platí i při případném penaltovém rozstřelu , kde se ale započítává pouze rozhodující pokutový kop (tz. výsledek rozstřelu vyhraje tým A nad týmem B 3:1 tak rozhodující pokutový kop je na 2:1 a dva body jsou připočten právě hráči , který proměnil pokutový kop na 2:1 !!!)

Při pokutovém rozstřelu se hráči za neproměněnou penaltu neodebírají body ,toto platí jen pro neproměněné penalty v utkaní !!!

Žlutá karta = -1 bod     (neplatí , když hráč obdrží na  lavičce !!!)

Druhá žlutá karta = -2 body (tj. dohromady -3body za první i druhou a dále se neodečítá za červenou ještě -5 bodu !!!)

Červená karta = - 5 bodu    (neplatí , když hráč obdrží na  lavičce !!!)

Vlastní branka = -2 body

Bonus za hattrick = 5 bodu

Asistence = 2 body (počítají se i při vlastních brankách )

Vítězství týmu = 3 body 

Vítězství týmu v prodloužení nebo po penaltách = 2 body

Remíza týmu = 1 bod

Aby daný hráč dostal body za vítězství či remízu v utkaní NESTAČÍ , ŽE BUDE SEDĚT NA LAVIČCE , ALE MUSÍ NASTOUPÍT ,ALESPOŇ NA 1 MINUTU DO UTKANÍ !!!!

 

Brankaři:

Vychytá čisté konto = 2 body

Vstřelí branku = 8 bodu

Chytne penaltu = 3body , neplatí pro pokutový rozstřel  , ale pouze pro pokutové kopy v průběhu zápasu !!!

Obránce:

Čisté konto = 1 bod

Vstřelí branku = 6 bodu

Záložník :

Vstřelí branku = 4 body

Útočník :

Vstřelí branku = 3 body

 

Veškeré body budou brány dle oficiálních soupisek , které naleznete zde na stránce !!!

(tj. Hráč Antonín Panenka nastoupí v utkaní na pozici útočníka , ale dle oficiálních soupisek je uveden na pozici záložníka tudíž i vy ho budete mít v záložní řádě bude jeho gól účtován jako by branku vstřelil záložník !!!)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář